Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » T. I is éreztetétek már a...

T. I is éreztetétek már a Pepsit ablaktisztító ízűnek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban egyre többet vettem olyan Pepsi kólát, amelyiknek határozottan ablakmosó ízük volt (habár ablakmosót sosem kóstoltam még, mégis az jut róla eszembe!) így áttértem a cocára, habár hébe hóba még próbálkozok a pepsivel. Más is van így?
2009. aug. 3. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Pepsinél gyakran előfordul. Nagyon ritkán iszom colát, de a Pepsi szerintem mindig ilyen mosogatószer ízű. A Coca sokkal jobb.
2009. aug. 3. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az a sok coca kontra pepsi kérdés? :)) Miért nyomulnak ennyire a coca-cola fanok? :DD
2009. aug. 3. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
a coca tleg jobb , bár én már leszoktam mindenféle szénsavas üditőről. meg azolk a jó kis mikulásos reklámok, főleg régebben :)
2009. aug. 3. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is Coca Cola. :) Finomabb az íze. Egyet értek veled kedves kérdező. A Pepsi télleg ablakmosó meg mosogatüszer vagy milyen ízű... vajon mi lehet benne? OMG >______<
2009. aug. 3. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is a coca-colara szavazok, a pepsinél sokkal jobb. Emlékszem még, amikor járták a városokat a kamionok, ahol kóstolni kellett, hogy szerinted melyik a coca és melyik a pepsi :D Megadtad a neved és a címed, és már ihattál is :D Mindig más nevet adtam meg, ingyen üccsi :D
2009. aug. 3. 22:23
 6/8 Fecc ***** válasza:

Mosd ki normálisan a poharad,mosogatás közben:)

Egyébként tényleg a Coca a legjobb

2009. aug. 3. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor ne igyatok citromos nesteát!az is mosogatóízű sztem!
2009. aug. 5. 13:26
 8/8 anonim válasza:
Szerintem a Pepsi sokkal jobb, mint a Coca. Egyébként honnan tudjátok milyen ízű a mosogatószer? Kóstoltátok?
2010. jún. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!