Pepsi vagy Coca-Cola?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?2009. aug. 3. 19:43
32/45 A kérdező kommentje:
Pepsi Twist az egyetlen kóla amit minden nap innék XD, de hát nagyon ritkán jutok hozzá, sose találok.
2010. ápr. 8. 17:10
33/45 anonim válasza:
Egyik sem, inkább Red Bull Cola, de ha e kettőből kell választani, akkor Coke, vagyis Coca-Cola. A Pepsit nem szeretem.
34/45 Phoney válasza:
Csavarlazítóként mindkettő ugyanolyan jól bejött:F
Csak divatból iszok kólát, olyankor Coca Cola Light.
A pepsi szerintem finomabb, de attól terhes leszek. (...ugye?)
36/45 anonim válasza:
mindkettő sz@r, de régebben a pepsi ízlett jobban.
amúgy bírom, a kokások hogy leszavazták a pepsiseket...
37/45 anonim válasza:
Coca, cherry coke vagy citromos pepsi. Sima pepsit és egyebeket csak vadászba, de oda is csak részegen.
Amúgy meg ásványvíz vagy sör. :)
38/45 anonim válasza:
Szerintem a Coca-Cola. Lehet, hogy drágább de sokkal jobb izű(szerintem) és sokkal nagyob a kulturája is. Szoval Coca-Cola.
39/45 anonim válasza:
pepsi sokkal édesebb és finomabb ,mint a cola persze az is finom nemtudom cola nem pepsi !!
igen maradok a pepsinél!!
akkor legyen a pepsi
40/45 anonim válasza:
söt pepsit borral
boros cola még jobb!és a whisky colával is nagyon jó de tisztán még jobb a whisky !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!