Pepsi vagy Coca-Cola?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?2009. aug. 3. 19:43
11/45 anonim válasza:
Ez a kérdés legalább tízszer volt!de ,hogy válaszoljak Pepsi!egy időben függő voltam \napi 2 liter\ :) de mára csak alkalomadtán iszok kólát.Nekem is a twist volt a kedvencem,egyik rokon hozott Amerikából vaníliás pepsit\itt csak cocában volt\az is finom volt.
12/45 A kérdező kommentje:
én a vaníliás coca-tól rosszul voltam: fejem fájt, hányingerem meg nem is ízlett
2009. aug. 3. 20:13
13/45 anonim válasza:
Én a Coca-Colát szeretem. MOndjuk a Pepsit is megiszom:) Nemrégig úgy tudtam, hogy ugyanolyan íze van a kettőnek, de mikor újra megkósoltam a Pepsit rájöttem, hogy sokkal másabb az íze.
14/45 anonim válasza:
csakis coca
van valami nagyon egyedi utóíze is
16/45 anonim válasza:
Pepsi. Amúgy egyszer erről csináltak egy felmérést és egy vaktesztet. Az eredmény: mindenki a cocát mondta, a próbán meg a legtöbbjük a pepsit...
17/45 anonim válasza:
Én a Pepsi-t szeretem, de a Coca-t is megiszom, ha nincs más :)
Amúgy meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
18/45 anonim válasza:
Egyik se, sárgák lesznek tőle a fogak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!