Szép kártyát a vendéglátóhelyeken, szállodákon kívül hol használhatom fel?
Attól is függ melyik "zsebbe" kapod az utalásokat!
Ha a szabadidőre kapod, akkor élelmiszert nem lehet venni vele. Ha melegételre, akkor van esélyed, mert sok olyan nagyobb bolt van, ahol a pénztárnál elfogadják a Széchenyi kártyát is. Sajnos az se mindegy, hogy melyik a kibocsájtó bank, mert nincs minden kereskedőnek mindhárommal szerződése, ezért van ahol pl. csak az OTP-st fogadják el a másik kettőt nem!
Mindenképp érdeklődj a pénztárnál mielőtt tele rakod a kosaradat!
Én pedig pont úgy tudom hogy csak meleg ételt vehetsz rajta. Amit te szeretnél azt az erzsébet utalvánnyal csinálhatod.És sajnos a szép kártya nem igazán családbarát. Arra találták fel hogy minden nap meleg ételt ebédelj a munkahelyeden.
Nekünk is nagy érvágás volt hogy a régi 18 ezres tescós kajajegyet lecserélték szécsenyire. Nem is hallottam még olyan élelmiszer boltot ahol ezt elfogadnák.
Rosszul tudod, jól írta a 2.
A 3. nem.
szabdidő, vendéglátás, szállás a három "zseb".
Ki kell választani egyet, és arra kapja az illető, és azt hiszem vendéglátásból lehet szálláson fizetni, de fordítva nem??
SZóval a bankod szépkártyás oldalán meg tudod nézni, kategórián és városon belül, mi fogadja el.
CBA étterem is elszokta fogadni, vagy más éttermek, nem midnegyik.
3.vagyok
Szerintem meg jól írtam csak nem voltam egyértelmű. Ha vendéglátás zsebben van pénz azzal nem tudsz a tescóban vásárolni, viszont étteremben kajálhatsz.
Persze a TESCO-ban sehol sem tudsz fizetni, mert nem fogadják el, mivel ártunk és ormányunk eleve ki akarta zárni belőle a külföldieket!
Na akkor nem kerülgetem tovább: a CBA szupermarketekben, ahol van melegkajás pult, ott elfogadják a pénztáraknál is a SZÉP kártyát, ha melegételes! Ugye a Lázároknak sok mindent szabad, amit másnak nem, nemhiába tapsolnak mindig az első sorban!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!