Szoktatok kovászos uborkát elrakni télére? Pár éve rakok el, nagyon finom, hónapokig eláll.
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 15:46
1/6 anonim válasza:
Nem. Áruld már el hogyan csinálod és kipróbálom !
2/6 A kérdező kommentje:
Semmi extra! Ha kész a k.uborka kiöntöm egy nagy tálba, hideg vízzel megmosom az uborkákat, tiszta üvegbe rakom, rászűröm a levét, és nátrium-benzoátot rakok a tetejére. Ennyi. Nem tudom meddig áll el,de tavaly az utolsó üveget karácsonykor bontottam fel, és tök finom volt.
2012. szept. 12. 16:05
3/6 anonim válasza:
Nem lágyul el? Azt utálom, akkor jó, ha ropog. Talán ezért nem próbálkoztam eddig az eltevésével!
4/6 A kérdező kommentje:
Egy picit még puhult, de nem volt lágy. Hangsúlyozom, hogy karácsonykor bontottam fel az utolsó üveget, akkor még tök jó volt. Most az éven, 4-5 cm-es uborkákat kovászoltam, amit nem vágtam ketté. Kíváncsi vagyok meddig fog így elállni, fogok hagyni 1 üveggel próba képen későbbre is.
2012. szept. 12. 16:35
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán, hogy kell kovászos uborkát csinálni? Szeretem, de még sosem csináltam. Köszi
6/6 anonim válasza:
Eddig nem, de most kipróbáltuk, kíváncsian várjuk az eredményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!