Melyiket szereted jobban? Maggi-s vagy Knorr-os bolognai alapból készült spagettit?
Figyelt kérdés
Én kóstoltam mind2-őt de a knorros jobban ízlett. Nektek?2009. júl. 29. 12:26
11/16 anonim válasza:
Én sem veszem egyiket sem.Drága és mindenféle adalék van benne.Sokkal olcsóbb és jobb,amit én csinálok.A hozzávalókat csak egyszer kell megvenni,és nagyon sokáig elég.Igaz,időt kell ráfordítani,ha szószt csinálok,de megéri.
12/16 anonim válasza:
Mindkettőt imádtam és vettem felváltva. De 4 éve csalánkiütésem volt, majdnem egy évig, és azt derítették ki, hogy az ezekben lévő adalékoktól. :(((
Azóta egyik sem :((((
13/16 anonim válasza:
Én inkább üvegeset veszek(Globus), ha milánóit, bolognait készítek, de a Knorr mexikói chilis babja is sokkal jobb, mint a Maggi-é!
14/16 anonim válasza:
Ha muszaly akkor a Knorr, de en is az adalak anyagok miatt mellozom inkabb. :))
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 30. 19:53
16/16 anonim válasza:
Persze,hogy a Knorr hmmm,a Maggi túl édes :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!