Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Láttátok tegnap a TV-ben a...

Láttátok tegnap a TV-ben a 28ezer Ft-os marhahúst, vesztek majd belőle?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Ha tehetném sem érdekelne . 28000ft egyféle ételt egyek ???

Ezért a pénzért svéd asztalos vacsorát rakok össze !!!!

Drága takarmány ??? Osszuk már le ha kg -ént 28000ft adja akkor egy 3-5 mázzsás állattból mennyi pénze lesz???

2012. szept. 7. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem veszek mostanában, mert csak szarvasgombával tudom megenni.

Maszírozzák a tehenet? Azt masszíroznám meg, aki ilyennel idegesít.

2012. szept. 7. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Svéd masszást vagy thai masszást kapnak ???

Tartson nyilt napot megtanulom a tehén masszást és veszek 2 tehenet aztán fele annyiért adom a húst mint ő !!!!

Ki lesz a gazdagabb ???

2012. szept. 7. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:

No, aki nem látta, annak röviden:

svájci szarvasmarha-fajta (csupa fekete, mint a kávé és nem lila, mint Milka), és speciális tartási körülmények között, no meg azzal, hogy naponta masszírozzák, különleges állagú húsa van.

Egy magyar gazda ráállt ennek a nevelésére, a húsát az üzletben adják 28000.- Ft/kg-ért. Mellette ma még Pesten egyetlen étteremben lehet étlapról rendelni, arra nem emlékszem, hogy mondták volna melyikben. De szerintem magyar embert az nem is igen érdekel.

De szerintem ez a riport nem is igazán a fogyasztóknak, inkább a gazdáknak szólt, akinek van megfelelő mennyiségű tőkéje, hogy belefogjon ennek a fajtának a tartásába, tenyésztésébe, akkor nosza kezdjen hozzá, mert majd ez hozza az országnak a kemény lóvét.

2012. szept. 7. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!