Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mekkora pizza fér el a hátizsá...

Mekkora pizza fér el a hátizsákomba? SoS, nagyon fontos

Figyelt kérdés
az van, hogy van ezer forintos utalványom, azt szeretném elkölteni és venni szeretnék egy pizzát, de mivel a dobozt nem tudom hova rakni ott meg nem szeretném az egészet megenni így haza szeretném hozni, de mivel busszal megyek és sokan is vannak, nem szeretném ha az egész busz meg az ismerőseim ott néznének, meg jönnének oda hozzám. Szóval mekkora pizzát kérjek, hogy elférjen a hátizsákomba? Hány centis pizzát?

2012. szept. 6. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

felpont Óz

Hát én már jártam úgy,hogy vettünk pizzát, gyalog vittük haza a maradékot, dobozban, közben összefutottam ismerősökkel és szinte az összes kunyerálni akart volna belőle (olyan is, akinek jó munkája volt, rólam meg tudta, hogy még csak tanulok és a zsebpénzemet költöttem erre). Amikor néha rendelünk pizzát egy kocsmába mert éhesek lettünk, hirtelen ellepik az asztalt az ismerősök, olyanok is, akikkel kb. 1x beszéltünk. A "jajjj aggyá má aggyá má"-t kell hallgatnunk addig amíg meg nem esszük, utána meg mi vagyunk a bunkók, hogy a 32 centis pizzát nem osztottuk szét 46 fele, hanem csak mi 4-en esszük, akik rendeltük. Kisváros... Gondolom a kérdező vidéki és ezt akarja elkerülni. Nagyobb városokban ez tényleg nem szokott probléma lenni.

2012. szept. 7. 09:00
 12/12 anonim válasza:
25 literes téfogatban fér bőven, csak nem mindegy az állaga. Eredeti formában kérdéses, ledarálva tökéletes.
2012. szept. 15. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!