Melyik az egészségtelenebb, a tejcsoki vagy a chips?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 16:10
1/12 anonim válasza:
Hát szerintem (SZERINTEM) a chips,(bár nem értem miért?! hiszen burgonyából van, ami meg egészséges...) És a csoki segít tanulás előtt ha eszel serkenti a gondolkodást:)
2/12 anonim válasza:
A chips, hiába van burgonyából, egy csomó egészségtelen tartósítószer és egyéb van benne.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, de a tejcsoki finomabb. I ♥ tejcsoki!
4/12 anonim válasza:
Mindenképpen a chips,a csokoládé javasolt is,de mértékkel!
5/12 anonim válasza:
mindegyik teli van adalékanyaggal, zsírral. Mértékkel egyik sem káros, talán a tejcsoki a fogaknak rosszabb.
6/12 anonim válasza:
Egyik sem egészséges de a chips az károsabb a sok adalékanyag miatt!
7/12 anonim válasza:
Egyik sem egészséges napi szinten, de alkalmanként eheted, attól semmi bajod nem lesz. Chipset házilag is lehet készíteni, akkor adalékanyaggal sem lesz tele. Uborkareszelőn lereszeled a krumplit, megsózod, aztán forró olajban kisütöd. Ezerszer jobb íze van, mint a boltinak.
9/12 anonim válasza:
CSOKI, CSAK A CSOKI!!!
CSOKIT AKAROOOOKKKKK!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!