S. O. S. Hol tudok Budapesten színes marcipánrudat venni?
Figyelt kérdés
Konkrétan szürke, és fehér kellenne... bevásárlóközpontokban is, és mindenhol csak a szamos van, de csak egy-két színben.2012. szept. 1. 09:16
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, az ételszínezékes megoldás az utolsó lenne, bár tudom, hogy úgy is megoldható.
2012. szept. 1. 09:17
2/4 tikana válasza:
A Mammut mögött tudok egy desszertes boltot én ott szoktam venni. Lehet kisebb-nagyobb mennyiséget is kapni. Illetve a culinaris is itt van az Árppád híd budai hídfőjénél, nekik honlapjuk is van.
Plusz én a Szamos cukrászdákban is vettem már, bár előszőr furán néznek, de nekik is bolt :-)
3/4 tikana válasza:
De gáz elírás....Árpád :-(
Bocsesz...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Egyébként a három fogásos ebéddel, és egy pöpec formatortával a hátam mögött észre sem vettem az elírást:) Nekiestem fehér nélkül, de az infót megjegyzem, mégegyszer köszi!! És mindenkinek üzenem, egy mezei marcipánrúdról lefaragva a csoki réteget, kisebb felületre kiválóan nyújtaható!!! Egy egész tortát nem lehet beborítani vele, de egy autó szélvédőjére tökéletes lett;)
2012. szept. 1. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!