Mennyi nálatok havonta a kosztpénz?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok rá, mennyiböl lehet megélni. Mennyi kell egy hónapban kajára, két felnött-egy gyerek felállásban. Semmi luxus, csak a szükséges dolgok. Anyukám szerint 70ezer forint kell havonta kajára, én viszont egy csomó embertöl hallottam, hogy 30-40ezerböl meg tudják oldani. Hol az igazság?2012. aug. 31. 23:17
1/5 anonim válasza:
hát, nem tudom. mi öten vagyunk, két felnőtt, három gyerek, de 150 alatt sosem jövök ki. utálok vásárolni járni :(
2/5 anonim válasza:
nekem volt olyan, hogy kettőnkre (20/F és 22/N) kihoztam 6 hetet 16ezer ftból. tojásos nokedli, káposztás kocka, krumplis tészta, ízes grízes, zöldség levet... és ilyenek a legolcsóbb kaják amikből egy nagy adagot megtudok csinálni 300-500ft ból. sajnos rá voltunk szorulva de túl éltük és büszke voltam rá, hogy ilyen jól osztottam szoroztam!
3/5 anonim válasza:
70 ezerben böven benne lehet 1 család etetése,
persze lehet sporolmni csak akkor hús, márkanevek, fékész kaják nélkül kell megoldani.
Gyerek mellet ugye nehezebb sporolni, friss zöldsség, gyümi, néha hús nem lehet kikerülni
pkuszba jön a joghurt, üditő....
semmi különös nem is minedenapos de a hónap végére megnyomja a kölcségeket.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2012. szept. 1. 06:37
5/5 anonim válasza:
nálunk 50 ezer ft van és ebbe benne van az üditő is,de hetente 1x járok édesanyámmal vásárolni közösen amikor ő segít és állja a. Így kb 70-re jön ki nálunk is,amibe benne van a tisztítószerek,szépségápolás is . Viszont nincs benne a dohánytermék az külön van.
30-40-ből nehéz lehet megoldani,nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!