Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti suliba mit visztek vagy...

Ti suliba mit visztek vagy mit tesztek enni a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 16:15
 1/8 anonim válasza:
100%
szendvics, kolbásszal,kis zöldséggel, az nem romlik meg könnyen. vagy péksütit, vmi könnyűt. :)
2012. aug. 30. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szendvicset, kifliből, zsömléből.

Kettőt-kettőt, ha sok órájuk van, többet.

Fiamnak szalmisat, lányomnak sajtkrémeset. Néha májkrémeset, salátaleveleset. Szoktam mellé csomagolni mindig egy jó reggelt- csomagot, vagy kekszet.

És persze teát, ill. vizet.

Most ugyan divatos gyümülcöt csomagolni, de az macerás, csorog, ragad, azt esznek itthon.

2012. aug. 30. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Csokis zabkását, vagy sajtkrémes abonettet.
2012. aug. 30. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én általában szendvicset kapok. Zsömle, vaj, szalámi/sonka, paprika vagy valamilyen zöldség, nagyon ritkán sajt.
2012. aug. 30. 16:24
 5/8 szedeer válasza:
88%
Én általában még otthon reggelizek és otthon ebédelek, ezért az iskolába csak egy műzli szeletet viszek, vagy valami gyümölcsöt(általában szeletelt almát fahéjjal megszórva) . Régebben gyakran vittem például melegszendvicset(anyu reggel megsütötte és miután kicsit kihült elcsomagolta) ezen kivül lehet vinni szendvicset, kétszersültet, pogácsát néha-néha egy kakaóscsigát...stb
2012. aug. 30. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a bodybuilding sajnos nagyon bekevar a suliba( vagy a suli a testépítésbe? :O)

Szal nagyjából így fog majd kinézni:

otthon reggelizek zabpelyhet

suliba 4 teljeskiörlésű minikenyér(100g-os) mind a négybe elosztva 200g sült csirkemell, és saláta,paprika.

majd ha hazaérek 3 óra körül akkor még 200g csirkemell, 200g rizzsel(nyersen mérve).

2012. aug. 30. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én általában valami szendvicset csomagoltam a lányomnak sonkából vagy olyanból ami nem romlik, de most elkezdett válogatni, szóval tavaly óta salátákat visz kis dobozba, vagy valami zabpelyhes kekszet.
2012. aug. 30. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

próbálok változatosan csomagolni a fiamnak így nem unja meg

két kenyér közé, hamburger/sima zsömle/ kiflibe

-sajtkrém, uborka

-különféle ízesítésű vajkrém, uborka

-körözött, retek

-sonka/párizsi, sajt, paradicsom

-vastagkolbász, paradicsom

-szalámik, paprika

-tojáskrém, padlizsánkrém

-rántott hús, párizsi, sajt, ketchups, csalamádé

-rántott cukkini, majonéz

-fasírt, csalamádé

-tükörtojás, paradicsom

-hotdog

-nutella

-házi péksütik-táska, csiga, bukta, pogácsa, perec, lángos, gofri, palacsinta, linzer,kekszek ehhez egy szívószálas tej vagy kakaó

-mákosguba, tejberizs, nudli, derelye, rizs hússal ha hosszabb időn lenne a suliba

kegír, joghurt, zabkása, müzliszelet, túrórudi, győri keksz, pufirizs, abonett sandwich, 7days, dörmi maci, tejszelet, aszalt gyümölcs, nápolyi

2012. aug. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!