Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A McDonald's-os ételekben...

A McDonald's-os ételekben tényleg patkányhús van?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet bele-bele kerül,de amúgy nem.
2012. aug. 26. 20:08
 2/20 anonim válasza:
36%
Jézusom.. ezt hol hallottad ? :OO
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Ellenőrzik őket elég keményen, már rég kiderült volna.
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
Persze, a Shake meg ízesített sár.
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez lehet, hogy előfordul [bár a nagy része urban legend]. Én például mindig belenézek, ha ott eszek.

Másrészt én kiszúrnám benne a spermát / nyálat és hihetetlen hatalmas botrányt rendeznék.

És ez egyébként akár a Gundelben is előfordulhat, hogy valaki beleköp.

2012. aug. 26. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:
11%
Azt simán eltudom képzelni, hogy beleköpnek/ beledobálnak dolgokat. Kenyérgyárban, vágóhídon, meg ilyen helyeken is azt csinálják.
2012. aug. 26. 20:13
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Kb annyi esély van erre mint arra,hogy amit a közértbe veszel virsli,párizsi,felvágottatkban patkányhús van. Lehetséges.
2012. aug. 26. 20:27
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Sztem ezt valami anyuka mondhatta egyszer a gyerekének h ne kelljen neki mekis kaját vennie és azóta elterjedt. V esetleg konkurens cég találta ki. Épp annyira lehet a virsliben v a mirelit hambihúsban is mint a mekisben.

Am ellenörzik ezeket a helyeket és kevesebbért is bezárják hidd el

2012. aug. 26. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
én pizzériában dolgoztam, ha látnád, hogy mi történik a konyhán, többet nem ennél ilyen helyeken.
2012. aug. 26. 21:54
 10/20 anonim ***** válasza:
50%
A beleköpnek, hát köpjenek, amiről nem tudok, az nem fáj. Persze, szeretném azt hinni, hogy ilyen nem fordul elő... Viszont a patkányhús íze csak másmilyen, valószínűleg feltűnne, és azt én sem hagynám annyiban. De én úgy gondolom, hogy ez csak egy városi legenda. Valaki elterjesztette, és sokan elhiszik, de én nem adnék hitelt az ilyen információknak.
2012. aug. 26. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!