Milyen zöldségeket lehet grillezni?
Figyelt kérdés
Van egy mini grillsütőm,és holnap szeretnék valami igazán finomat csinálni mivel unom a rántott zöldségeket. Ki mit javasol?2009. júl. 23. 22:08
1/5 anonim válasza:
például ananászt, nagyon finom!!
2/5 anonim válasza:
én saslit csinálnék hagymával,paradicsommal,cukkinivel,foghagyma(ha szereted),szerintem répát is lehet ,félig főtt krumplit,ha ezekkek húst,füstölt v császár szalcsit v kolbit is raksz a pálcikára nagyon fincsi lesz!!!
már "csorog a nyálam"
3/5 anonim válasza:
Úh a kaliforniai paprika is isteni!!!Ha szereted a lecsót, tuti bejön majd!Uborkát próbáltam de nekem nem ízlett.Sztem is csinálj saslikot .Ha van husid hozzá pl csirke,azt reggel pácold be reszelt fokhagymával elkevert olajba.Aztán felváltva a cuccokat húzd fel.Fontos hogy közel azonos nagyságúak legyenek a darabok,hogy minden megsüljön.Sőt gombát is grillezhetsz,cukkinit,patisszont,természetesen hagymát,szalonnát,virslit,és lehet kapni grillsajtot is ,sztem az is feldobja.Remélem találsz kedvedre valót!
4/5 anonim válasza:
A paprikát én is imádom! Grillezhetsz cukkinit, patiszont, gombát, krumplit, kukoricát (ezt a kettőt előtte érdemes félig megpárolni), szóval bármit. Olajjal megkened, fel a grillre! Nekem már csorog a nyálam :-). Ha csinálsz egy kis batyut dupla alufóliából, bele náhány gerezd fokhagymát, amit megsózol és löttyintesz rá egy kis olajat, felrakod a grillre, azzal tuti sikered lesz!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2009. júl. 24. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!