12/24 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte.
Mondjuk végső esetben, ha semmi más nincs, és iszonyatosan kívánom az édességet, egy kicsit még "elviselek" :)
De csak magában. Hogy kenyérre kenjem, annak még a gondolatától is kiráz a hideg.
13/24 A kérdező kommentje:
hát nem túl komoly kérdés....de a házi mogyorókrém tényleg egészségesebb :))
2012. aug. 16. 18:22
14/24 anonim válasza:
a nutellát mindenki szeretni :D csak az a baj,hogy baromira hízlal.....
16/24 anonim válasza:
Szeretem, de nutellát már rég ettem, csak ilyen noname cuccot. :D
Amúgy én is utálom kenyérre kenni, valahogy nem jön össze a kettő. Kekszre, meg palacsintára szoktam, de magába is finom. :D
18/24 anonim válasza:
Nem... utálom... tömény sz*r az egész
19/24 anonim válasza:
Én imádom a nutellát! csak tényleg egészségtelen...olyan sok mogyorót nem tartalmazhat, ja meg egy kicsit drága :/
20/24 anonim válasza:
Palacsintába, néha kenyérre kenve megeszem, de hogy kanállal álljak neki, na az gusztustalan. Pedig imádok minden édességet, csokit, cukrot... jöhet minden, de a nutella az egy ócska sz@r, amióta "menő" lett, h.lye fb-os posztokat csináltak róla, na azóta meg már egyáltalán nem eszek. És nem azért mert hízlal, mert én ilyenektől nem hízok, ha megeszem egyszerre 10 kg akkor se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!