Monster energia ital fajtái Magyarországon?
Figyelt kérdés
zöld, kék, sárga, ezekről tudok amit lehet kapni itt a közelembe lévő boltokban nagyobb élelmiszer boltokban,
a kérdés a következő itt Magyarországon csak azt a 3-om fajtát forgalmazzák? vagy azokon kívül mást is csak nem mindenhol?
2012. aug. 5. 14:55
1/6 anonim válasza:
Csak 3 fajtát forgalmaz a Coca Cola itthon.De egyébként a világon összesen 23 fajta létezik,de a többi nincs forgalomban jelenleg Magyarországon.
2/6 anonim válasza:
Van egy új is. Monster Rehab. Ilyen ice teás cucc :D nem rossz de szénsavmentes.
3/6 anonim válasza:
A rehabos monster ilyen limonádés ice teás keverék, szénsavmentes. Arra való, hogy amikor másnapos vagy ezt idd meg és rehabilitál téged.
Szóval ezért más mint a többi 3.
Amúgy még én sem találkoztam vele a boltokban.
De előbb utóbb úgy is árulni fogják majd.
4/6 Attila01234 válasza:
a rehab-ból is több fajta van a sárgás narancssárgás dobozos a tea+limonade az íze egy olcsóbb kategóriás ice teához hasonlít talán a bolero tea italporokhoz tudnám hasonlítani
5/6 anonim válasza:
Most már látok rehab monstert a boltokban. Már én is vettem egyet. A sárgás limonádés+tea az egyáltalán nem boleros poros cuccra hajaz.
Inkább az olcsóbb ice teás üdítőkre.
De szerintem itthon csak ezt az egy fajta rehabos monstert lehet majd kapni.
6/6 anonim válasza:
nállunk van piros monster a boltokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!