Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Monster energia ital fajtái...

Monster energia ital fajtái Magyarországon?

Figyelt kérdés

zöld, kék, sárga, ezekről tudok amit lehet kapni itt a közelembe lévő boltokban nagyobb élelmiszer boltokban,

a kérdés a következő itt Magyarországon csak azt a 3-om fajtát forgalmazzák? vagy azokon kívül mást is csak nem mindenhol?

2012. aug. 5. 14:55
 1/6 anonim válasza:
Csak 3 fajtát forgalmaz a Coca Cola itthon.De egyébként a világon összesen 23 fajta létezik,de a többi nincs forgalomban jelenleg Magyarországon.
2012. aug. 5. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy új is. Monster Rehab. Ilyen ice teás cucc :D nem rossz de szénsavmentes.
2012. aug. 5. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

A rehabos monster ilyen limonádés ice teás keverék, szénsavmentes. Arra való, hogy amikor másnapos vagy ezt idd meg és rehabilitál téged.

Szóval ezért más mint a többi 3.

Amúgy még én sem találkoztam vele a boltokban.

De előbb utóbb úgy is árulni fogják majd.

2012. aug. 8. 19:58
 4/6 Attila01234 ***** válasza:
a rehab-ból is több fajta van a sárgás narancssárgás dobozos a tea+limonade az íze egy olcsóbb kategóriás ice teához hasonlít talán a bolero tea italporokhoz tudnám hasonlítani
2012. aug. 28. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Most már látok rehab monstert a boltokban. Már én is vettem egyet. A sárgás limonádés+tea az egyáltalán nem boleros poros cuccra hajaz.

Inkább az olcsóbb ice teás üdítőkre.

De szerintem itthon csak ezt az egy fajta rehabos monstert lehet majd kapni.

2012. aug. 28. 09:53
 6/6 anonim válasza:
nállunk van piros monster a boltokban
2013. jún. 17. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!