Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerettek üvegből Nutellát...

Szerettek üvegből Nutellát (vagy más hasonló mogyorókrémet) nasizni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hízlal, de most úgy megcsapolnám a kamrában lévő üveget pár kanállal :D

Ti szeretitek a Nutellát? :D

2012. aug. 5. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szeretem, múltkor anyóséknál csapoltuk meg, mi nem szoktunk venni mert drága és a párom 10 perc alatt kivégezné. Én is meg tudnám enni az egészet de fogyni szeretnék, így nem kéne.

Amikor kicsi voltam rengeteget ettem, mi hűtőben tartottuk, úgy nem krém állagú, kiskanállal lekaparni az oldaláról egy kis mogyorókrémforgácsot, majd elolvad a számban... nyami..

2012. aug. 5. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én a mézbe szoktam belenyúlni újjal és azt lenyalni :D ez egészséges és nem hízlal :)
2012. aug. 5. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A nutella (kövezzetek meg engem is) nem olyan finom.

Inkább a házi nutellám.

Kezdődik az OFF!-Ekkora titkot nem tudom ki szabad-e adni de itt a recept:3 tábla étcsokoládét felolvasztok vízfürdőn majd felöntöm 1 dl tejszínnel és sűrűre főzöm.Ha kihűlt de még nem sűrű hozzáadok 100 gramm sótlan, pörkölt, zacskósmogyorót darálva és összekeverem fakanállal.

2012. aug. 6. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:

nagyon :))

bár én olyan sokat nem tudok megenni belőle, szerintem is nagyon édes és tömény, de attól még imádom:D

2012. aug. 7. 02:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is imádom! Üvegből is szoktam enni meg a vele készült ételek is finomak. Palacsinta, gofri, kenyér, sütibe, stb.

Csak kár, hogy ilyen drága! :/ :(

A méz amúgy hizlal mert szénhidrát forrás.

De azért egészséges.

Ez a fránya nutella se hizlalna ennyire! :) :D

2012. aug. 8. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát üvegből konkrétan nem, de amúgy imádom a nutellá. Egy üveg nutella 4 kenyérre jut, azt betúrom és jól vagyok:-) addig, ha van otthon nutella de nem eszek belőle, hiszti:-D
2012. dec. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!