Likőr házilag, ami néhány nap után fogyasztható?
Csokilikőr, Baileys (nálunk abszolút kedvenc, családi recept), narancslikőr, tojáslikőr. Én ezeket ajánlom, már mindet készítettem (nem vagyunk nagy piások, csak karácsonyra szoktam egy-egy üveget ajándékba adni) :)
Itt van pár jó kis recept: [link]
Köszi a választ:)
tudnál esetleg írni egy csokilikőr receptet, ahogy te csinálod?:)
és mennyi ideig tudom a tejes/tojásos/tejszínes likőröket hűtés nélkül tárolni?messzire utaznék vele...:/
Amit belinkeltem linket, én azt a csokilikőrt készítettem már el. :) Hát hűtés nélkül elég gáz a tejes dolgok miatt :/ Még sose tároltam hűtés nélkül :D Esetleg vidd hűtőtáskába, vagy vidd el a hozzávalókat és csináld meg a helyszínen :D
A narancslikőr (ami lehet citromlikőr is) nem tartalmaz tejet, tejszínt, talán azt kéne elkészítened. (A recept szintén a linken van, nekem bevált, nem változtattam rajta.) Citromosan még nem próbáltam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!