Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik kenőmargarin jó ízű,...

Melyik kenőmargarin jó ízű, és nem túl drága?

Figyelt kérdés
eddig joghurtos delmát vettünk, de az új delma nagyon rossz lett.
2012. aug. 1. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a Bords Eve-t kedvekjük, az enyhén sósat.
2012. aug. 1. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:

A Sparos egész jó és csak 199ft!

Jó, persze az íze nem olyan, mint egy Rama, vagy Bords Eve, de ár-érték arányban szuper és akinek kevés a pénze, ezt nagyon ajánlom.

2012. aug. 1. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a sós rama-t szeretem:)
2012. aug. 1. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A kék Rama a kedvenc, de az nem éppen olcsó.kísérleteztem már olcsóbbakkal, de én még nem találtam meg az igazit, úgyhogy hajlandó vagyok inkább picivel többet áldozni de legalább finomat ehetünk.
2012. aug. 1. 10:55
 5/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! azt tanácsolnám, hogy inkább vajat használjatok, mert kísérletekkel bebizonyitották, hogy az sokkal egészségesebb. És talán még olcsóbb is
2012. aug. 1. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös válaszoló. Linkelnél ilyen kísérletről leírást? Szimplán hülyeség, hogy a margarin egészségtelenebb, mint a vaj.
2012. aug. 1. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Wikipédia: a margarin gyártása részlet

"A kapott masszához, a kellemetlen szag eltüntetése végett, diacetilt, vagyis mesterséges vajaromát adnak. (Ennek az előállítása rendkívüli óvintézkedéseket igényel, a munkásoknak maszkkal kell dolgozniuk, mert koncentrált állapotban megtámadja a szemet és a légutakat.)"

Átészteresített növényi olaj vagy tehéntejszármazék ...

2012. aug. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!