Honnan rendeljek japán kaját?
Figyelt kérdés
Ahonnan régebben rendeltem, megszűnt, és nem tudom, honnan lenne érdemes, ahol korrekt az ár-érték arány, nincs túlárazva. Segítsetek! :)2012. júl. 30. 14:22
1/7 anonim válasza:
Az fel se merült benned, hogy az olvasók nem tudják, hol laksz?
2/7 anonim válasza:
Én a wasabiból szoktam. De amúgy tényleg, hol laksz? Ha Budapesten, akkor netpincér.hu-n van több is.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, bevallom, elfelejtettem leírni, mert ugye nekem evidens.. Jaj :] Köszönöm a figyelmeztetést. Budapesten. :)
2012. júl. 30. 14:29
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a netpincér tippet, de olyan helyről szeretnék rendelni, amiről már hallottam véleményt. :) A wasabit feljegyeztem. :)
2012. júl. 30. 14:30
5/7 anonim válasza:
Azért írtam a netpincért, mert én alapból mindig a wasabiból szoktam, kedvencem, de ha az nincs nyitva, akkor rendelek máshonnan, akik ide hoznak, azok közül még a Sushi Futártól és az I Love Sushi-tól rendeltem, ezektől sushit (mindkét helyről jó volt), a Wasabiból mindenféle mást is, azért kedvenc, mert jó nagy a választék, van mindenféle :)
6/7 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen, akkor megnézem, a három közül melyik szállít ki hozzám kedvezőbben. :)
2012. júl. 30. 15:02
7/7 Kawamura Manami válasza:
Egyértelmű......Wasabi. a legjobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!