Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meddig les Monster - Rehab...

Bycube kérdése:

Meddig les Monster - Rehab magyarországon?

Figyelt kérdés
Ez most csak egy limitált akció, vagy marad már a boltokban?
2012. júl. 27. 22:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
40%

Másnaposság ellen találták ki ...

És szerintem baromi hatásos ez nem olyan itóka amit az energiaital helyett találtak ki ez kifejezetten arra van ,hogy elűzze a macskajajt :)

És nekem speciel nagyon hatásos is :)

2012. aug. 5. 20:07
 12/16 anonim válasza:
51%
Nálunk van a Sparba xd :D
2012. aug. 10. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:
én ma láttam hát a poénos szöveg elég furcsa :DD szerintem is maradni fog a többire is rávan írva h a monster limited engedélyével és már vagy 5 és fél éve kapni itthon monster-t :DD de nem baj hozzák csak be az összeset!!!! :DDDD xD
2012. aug. 14. 16:25
 14/16 anonim válasza:
Én Tom marketben láttam (Pécsett) ;D
2012. aug. 14. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi köze annak, hogy a Monster Limited engedélyével, ahhoz hogy kapható-e vagy sem? A Limited (korlátotozott/korlátolt) itt csak annyit jelent, hogy KFT. (korlátolt felelősségű társaság)..
2012. aug. 14. 23:37
 16/16 anonim válasza:
50%
Ha nem vagy nagyon durván másnapos, akkor segít és legalább nincs undorító tutti-frutti íze.
2013. júl. 30. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!