Melyik a kedvenc Milka csokitok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 13:21
21/45 anonim válasza:
ilyen háromszögbe vannak elhelyezve a csokidarabok:)imáádom..meg persze az epreset is ..:)de amugy ha már csoki akkor ott megáll a világ:)
24/45 anonim válasza:
epres,tejkrémes,Happy Cow,sima tejcsoki,fehér és a noisette
25/45 anonim válasza:
Egész mogyorós, chilis, itthon még nem láttam ilyet, de nagyon finom: mintha jogurtos krém lenne belül, de a joghurt réteg tetején meggyzselé folyik hmmm
26/45 anonim válasza:
Eper-joghurtos,es amin boci van.Mintha regebben lett volna mezeskalacs izu is,na az se volt rossz,azota sem talalom.
Valaki kostolta mar a chilis Milkat?
Engem meg nem vitt ra a lelek.....:)
27/45 anonim válasza:
nekem is a háromszöges, az a nagytáblás, mint a tizennégy negyvenesnek:)
meg a foltos.
meg tényleg, amin boci van.. mmmmmmm
28/45 anonim válasza:
Alpine mountain, ebbe van szeder meg ilyen kis keksz darabkák, ropognak^^
29/45 anonim válasza:
karamellás, és van az még az a nagy ( én ausztriában ettem) iylen mogyoró karammel ésmég valami krém is van benne. ISTENi!!
30/45 anonim válasza:
csokoládé habkrémes, marcipános, karamellás, noisette, fehércsoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!