Tegnap vettem teljeskiörlésű tönkölybúza kenyeret, de már ma elkezdett penészedni, miért?
Dobd ki a francba, nem higiénikus körülmények között készült, vagy a magtárban volt penész amiből a liszt lett.
Az tuti, hogy tele van spórával.
szerintem semmilyen kenyeret ne egyél, minek az?
Hús, zöldség, gyümölcs meg krumpli!
Az a szeletelt fajta, zacsiban?
Vagy már eleve rom lott volt, már láttam ilyet, vagy nagy melegben, gőzben befülledt a zacskóban.
Amikor hazahozom mindig kinyitom a zacsi száját és hagyom, hogy kimenjen belőle a pára, majd hűtőben tartom, hiszen kicsit pirítva jó enni.
Nálunk is van egy pékség, ahová ha belép az ember vastagon áll a plafonon a penész meg a sarkokban, és állandóan árad az a büdös kovászszag!
Nem kell készítményeket fogyasztani... Amikhez az ember hozzányúlt már egyszer az tuti, hogy többé nem természetes!
Meg kell(ene) nézni vásárlás előtt a cimkén levő szavatossági időt is. Találtam már olyat is, amelyiknek azon a napon volt a lejárata, és még mindig ott volt a polcon.
Másrészt a korpás kenyeret is amikor hazaviszem, leszelem, kettesével csomagolva rakom a fagyóba.
Igen, a szeletelt fajta, amelyiket zacsiban árulják.
Kidobtam, mert fölösleges tartogatni, csak nagy csalódás volt, mert szeretnék egészségesebben táplálkozni, erre ilyesmire futok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!