Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tegnap vettem teljeskiörlésű...

Tegnap vettem teljeskiörlésű tönkölybúza kenyeret, de már ma elkezdett penészedni, miért?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Dobd ki a francba, nem higiénikus körülmények között készült, vagy a magtárban volt penész amiből a liszt lett.

Az tuti, hogy tele van spórával.

szerintem semmilyen kenyeret ne egyél, minek az?

Hús, zöldség, gyümölcs meg krumpli!

2012. júl. 22. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Az a szeletelt fajta, zacsiban?

Vagy már eleve rom lott volt, már láttam ilyet, vagy nagy melegben, gőzben befülledt a zacskóban.

Amikor hazahozom mindig kinyitom a zacsi száját és hagyom, hogy kimenjen belőle a pára, majd hűtőben tartom, hiszen kicsit pirítva jó enni.

2012. júl. 22. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk is van egy pékség, ahová ha belép az ember vastagon áll a plafonon a penész meg a sarkokban, és állandóan árad az a büdös kovászszag!

Nem kell készítményeket fogyasztani... Amikhez az ember hozzányúlt már egyszer az tuti, hogy többé nem természetes!

2012. júl. 22. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg kell(ene) nézni vásárlás előtt a cimkén levő szavatossági időt is. Találtam már olyat is, amelyiknek azon a napon volt a lejárata, és még mindig ott volt a polcon.

Másrészt a korpás kenyeret is amikor hazaviszem, leszelem, kettesével csomagolva rakom a fagyóba.

2012. júl. 22. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, a szeletelt fajta, amelyiket zacsiban árulják.

Kidobtam, mert fölösleges tartogatni, csak nagy csalódás volt, mert szeretnék egészségesebben táplálkozni, erre ilyesmire futok rá...

2012. júl. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!