Egy bontatlan trappista sajtot meddig lehet szobahőmérsékleten tárolni?
Figyelt kérdés
Meddig marad ehető, már 3 napja kint állt de csak most vettük észre, pedig 1700 ba került másfél kilo.2012. júl. 21. 22:41
1/4 anonim válasza:
Ha le volt zárva a csomagolása és nem penészedik még, szerintem baj nélkül ehető. Olyan is előfordul, hogy a hűtőben tartott sajton is kialakul penészfolt, akkor nyissz a penészes részt és a többi ehető.
2/4 anonim válasza:
Bármeddig.
A sajton a romlás a penészedés - bár a direkt penészes sajtot is érlelnek:) -, ami szemmel jól látható. Amíg nem romlik, addig ehető. Ha már penészedik, akkor a penészes részt levágod, és az ép részek ehetők, bár kicsit érettebb ízűek.
3/4 anonim válasza:
Bármeddig mert 1700 ért nem kapsz rendes sajtot, csak gumiarábikumos lissztel, szinezékkel, állománymódosítókkal buherált sajt utánzatot.
4/4 senkisemtudja válasza:
Ehető.
Valójában úgy fogod vélni, hogy így finomabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!