Ma mikor ettél utoljára és mit?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 23:28
21/31 anonim válasza:
ma még semmit, de holnap megyünk családi napra, ahol főzünk marhapörköltet :D tavaly volt sült ananász is ^^ jólesz ! :D
am. tegnap fehér kenyeret ettem utoljára, fokhagymás szalámival, a másik kenyeret (2 volt :DD) pedig valami pick-szerűvel. ja, és azóta is iszom a 2 l-s tescos ásványvizet....
22/31 anonim válasza:
Most, kb. fél perce dinnyét. :D De még kellene enni, annyira finom.
23/31 anonim válasza:
A cukkinis vagyok. A meglepim egy csirkemelles, salátás, magos-szárított zöldségkeverékes salátaízesítő volt. Ja, és menjetek ti a ...-ba, én ilyen kajákkal vagyok 97 kg! :D
25/31 anonim válasza:
ma még semmi
utoljáta tegnap fél 8körül pár hideg kovászos uborkát 2sz sajttal
26/31 anonim válasza:
Én meg 188/88 vagyok, aztán 3hónapja szemét kaján élek. :D
27/31 anonim válasza:
Ma még nem ettem (fél 8 óta fent vagyok)
28/31 anonim válasza:
Reggeli semmi.
Ebédre túrós tésztát ettem, + pár falat párolt karfiol tejföllel, sajttal összesütve.
29/31 anonim válasza:
baracklevet ittam, meg győri édest ettem kb 3 perce.
30/31 anonim válasza:
(este) 10 körül kakaót, bár ez nem étel :D előtte asszem olyan 2 óra körül ettem görögdinnyét és nektarint, és ez volt az egész napi kajám is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!