Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert jegesedik hatul a hütönk?

Miert jegesedik hatul a hütönk?

Figyelt kérdés

Nemreg költöztünk, igy vettük meg a lakassal együtt a hütöt, 8 eves. Nem ertem, mi ez, mit lehet tenni?

A hütö hatso fala (amit szemben latok) szinten vizfoltos, kinezetre, mintha "izzadna".

Jartatok mar igy? Mi okozza? Mit lehet tenni?

2012. júl. 20. 09:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

86%-osnak, aki a tapasztalataimat kerte:

Igen, a ferjem szerint nekünk is ilyen hütönk van. Csak mivel rossz a tervezese, a hatulra kivezetö nyilas megtellik a vizzel valahogy, ami megfagy, es azutan itt nem tud tavozni a viz. Azt nem tudom, miert tömödik el, talan az elözö lakonal valami belekerült (?) - most kipiszkaltuk drottal. De eleg nehez, mert be van fagyva, csak kis lyukat vajtunk vegülis rajta. Most varjuk, igy valtozik-e, ha nem, ki kell szedni az egesz hütöt, felengedni, es ugy kitisztitani.

Igy az a jegcsap benne, amit irtam, ez is kezd felengedni magatol is, majd ujra nagyobb lesz. Igy nem fer bele persze teljesen az egyik zöldsegtarolo müanyag doboz. Es amit kiveszek, uszik a vizben, mindnefele csöpög, igy mindenhogy meg kell törölnöm es vele együtt akkor mar a hütö aljat is.

Tehat nincs olyan hibaja, amit az elözö irt, egyszerüen csak igy van tervezve. Raadasul, mellette egy vonalban a sütö, szinten ezt tamogatja. Szinte elkerülhetetlen, hogy amig a sütö forro, ne nyuljak a hütöbe, ti. amikor mar sül a hus vagy barmi, közben csinalom a salatat, de tejfel vagy barmi masra is szükseg lehet közben.

Tehat eddig valtozatlan, majd meg jelentkezem, amikor sikerült teljesen megoldani.

2012. aug. 10. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!