Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet még valahol Cocain nevű...

Lehet még valahol Cocain nevű energiaitalt kapni?

Figyelt kérdés
Budapest és környékén írhattok bármilyen helyet, ha láttatok.

2012. júl. 20. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Én Cocain energiaitalt még nem láttam Magyarországon.

De Cannabis energiaitalt lehet kapni a Sparban. Tescoban, CBAban.

2012. júl. 20. 09:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig van, én is ittam, csak már sehol nem találom... Nem a neve miatt kellene, hanem a koffeintartalom miatt :)
2012. júl. 20. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb. másfél éve ittam először és utoljára Cocaine-t, a Lónyay utcában láttam egy Reálban - vagy hol.

Azóta én sem láttam, pedig mindig keresem.

Nézz körül 0-24-es kisboltokban, főleg "függetlenekre" gondolok (nem Roni és Manna hálózata).

Különlegesebb üdítőket én pl. Árpád hídnál szoktam látni, a Mester utcában van egy éjjel-nappali, Akácfa utca végén van egy kisbolt sok arab fémdobozos üdítővel stb. Ilyen helyeken nézz körül.

Bizonyos időközönként nézz szét vatera.hu-n, grando.hu-n is, volt, hogy itt is láttam már, csak akkor meg pénzem nem volt rá.

2012. júl. 26. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a Cannabis nem energiaital, csak egy finomabb üdítő. Különlegességként elmegy, de nuku koffein, taurin, semmiféle ébresztő kivonat nincs benne. (Sajnos.)
2012. júl. 26. 17:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor ezeken a helyeken szétnézek :)
2012. júl. 26. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Általában most már olyan energiaitalokat gyártanak amiben nincs koffein és taurin sem.
2012. aug. 7. 01:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6-os, ez igaz. Sőt, csökkentik a koffeinmennyiséget a hazai gyártók, hogy normális áron maradhasson és egyáltalán, megvegyék. Magyar cég pl. ez a Buszesz. Nézzétek meg, sokszor ugyanaz a gyártója az olcsóbbnak és drágábbnak is. Ugyanarról a sorról jön le a doboz, csak a nevet kell megfizetni vagy nem tudom. :///

Csakhogy ez a Cocaine külföldi és ritka. Kétszer annyi koffein van benne, mint egy átlagos energiaitalban, de mivel különlegességként szokták behozni: mint minden ilyesmit, már régen is drágáért adták. Aki nagyon keresi, biztos meg fogja venni. :DDD

2012. aug. 8. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Na, Italfutárnál látok...

[link]

Mondjuk még sosem rendeltem tőlük semmit, nem is ismerem őket. Elég olcsónak néz ki, nem tudom, miért. Egy e-mailt talán megér.

2012. aug. 8. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:

És elvileg ők a Forgalmazók? Nem vágom.

[link]

2012. aug. 8. 23:25
 10/10 Kecske.9000 ***** válasza:
Budapest Budai oldal Clark Ádám tér. 2017-ben még volt nekik akkor voltam ott legutóbb.
2018. szept. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!