Mitől lett a csokin fehér bevonat?
Figyelt kérdés
Most bontottunk ki egy Milka csokit és azt vettük észre, hogy a külseje fehér lett. Mitől lehet? Megromlott? Vagy azért mert hűtőben volt?2012. júl. 19. 12:11
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Arra tudnál válaszolni hogy mitől lett ez?
2012. júl. 19. 12:19
3/4 anonim válasza:
Már régi a csoki, akkor van így, de attól még nem romlott
4/4 anonim válasza:
Ha melegben megolvad, akkor is kicsapódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!