Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lett a csokin fehér...

Mitől lett a csokin fehér bevonat?

Figyelt kérdés
Most bontottunk ki egy Milka csokit és azt vettük észre, hogy a külseje fehér lett. Mitől lehet? Megromlott? Vagy azért mert hűtőben volt?

2012. júl. 19. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
kicsapódott rajta a kakaóvaj
2012. júl. 19. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Arra tudnál válaszolni hogy mitől lett ez?
2012. júl. 19. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Már régi a csoki, akkor van így, de attól még nem romlott
2012. júl. 19. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha melegben megolvad, akkor is kicsapódik.
2012. júl. 19. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!