Hotelek, éttermek konyhafőnökeivel hogy tudom felvenni a kapcsolatot, ha neten nem találok semmi infót?
Igen, az kb sehogy nem derül ki.
De miért ne adnák oda? nem emiatt kéne aggódni, nem ez lesz a legnagyobb akadály.
De ha ezt fontosnak tartod, akkor mondom, keress egy vezetőt, addig nem menj el, amíg személyesen neki át nem adod. Vagy ha nincs bent, nem ér rá, akkor egyeztess időpontot.
De igazából a legnagyobb baj, hogy ha aktuálisan éppen az adott helyen nem keresnek cukrászt, akkor akár az igazgatónak is odaadhatod, jó eséllyel azzal a lendülettel landol egy kukában.
Jobb esetben elrakja egy fiók mélyére jobb időkre, de arra ne számíts, hogy negatív elbírálás esetén felhívna, hogy bocs, nem jött össze. Nem szokásuk. :/
Amúgy elég nehéz bekerülni ilyen helyre, mostanában elég nagy az elvándorlás külföldre, és inkább ilyen megüresedett helyet lehet kifogni, ha szerencséd van.
Szóval nem az átadáson áll vagy bukik a dolog, hanem azon, hogy brutális munkanélküliség van az országban, haldoklik a vendéglátás, és inkább kifelé rugdossák az embereket, mint hogy felvegyék.
És ha alkalmaznak is, visszaélnek ezzel, és lehúznak.
Én is nemrég küldtem egy önéletrajzot egy 4*-os szállodába (hunguest láncba, szakácsnak) de olyan összeget mondtak, hogy kiröhögtem őket.
engem nem zavar ha lehúznak, még amúgy is csak pályakezdő vagyok...csak alkalmazzanak!
de igazad lehet, ilyen előrelátásokkal inkább elsüllyedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!