Hotelek, éttermek konyhafőnökeivel hogy tudom felvenni a kapcsolatot, ha neten nem találok semmi infót?
Igen, személyesen. Másképp amúgy sem lehet, csak az üzlettel tudod felvenni a kapcsolatot. Ott meg nyilván nem fognak egy idegennek adatokat, elérhetőséget kiadni egy alkalmazottról.
Mihez kéne?
Ez így nagyon konkrét...
Hívd fel az éttermet, és próbálj időpontot megbeszélni a séffel. Csak ne lepődj meg, ha ő nem akarja felvenni veled a kapcsolatot. Én is sok vendéget lerázok, sokan kaják iránt érdeklődnek, stb. Erre meg se szükségem, se időm, se jogom nincs, hogy ilyenekről diskuráljak.
konkrétabban cukrász meló
sejtem, hogy nehéz lesz, de köszönöm a választ Séf bácsi :)
Nincs olyan, már csak azért sem, mert ez nem a konyhafőnökre tartozik. Az üzletvezetőnek kell odaadni az önéletrajzot.
Aztán ha behívnak próbanapra, akkor a munkád alapján a konyhafőnök vagy beajánl az üzletvezetőnek, vagy nem.
De étteremben nemigen alkalmaznak cukrászokat, vagy cukrász végzettségűt szakács munkára.
Azokat a desszerteket szakácsok csinálják, azért biztos, hogy sehol nem fognak cukrászt alkalmazni!
Nívósabb, nagy forgalmú szállodákban vannak külön cukrászok, ott érdemes próbálkozni.
Általában a recepción szokás leadni, de ha nem, akkor ott majd megmondják. Kérheted, hogy találkozni szeretnél egy vezetővel (étterem- szálloda- más közép vezető), ha nem bízol a recepciósokban.
De egyébként nem érdekük nem továbbítani, meg ha kiderül, hogy nem továbbították, őket is felelősségre vonják, szóval ez nem jellemző.
Meg hát ezért vannak ott, ez a dolguk.
De ezzel párhuzamosan e-mail-ben is elküldheted a cég címére, azt a neten is ki tudod deríteni.
Sok szerencsét kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!