Tudtok enni a krimisorozatok közben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:59
2/9 anonim válasza:
Simán... bár a Dr. Csontban időnként vannak olyan jelenetek, amitől inkább elfordítom a fejem... de a kaja marad :D
3/9 anonim válasza:
Simán, engem nem igazán zavarnak evés közben a hullák. (legalábbis tévében :D )
4/9 A kérdező kommentje:
Én is tudok, akkor megnyugodtam hogy nem vagyok furcsa :D
2012. júl. 15. 21:27
5/9 anonim válasza:
tudok, de nem nagyon szoktam enni tv közben mert akkor nem bírok figyelni xD
6/9 anonim válasza:
Soha nem eszek a szobában,és főleg nem nassolok TV-s közben!
7/9 anonim válasza:
Igen, de azt már megfigyeltem, hogy ahogy nekiállok enni, abban a pillanatban hirtelen van valami baromi undorító. Már megszoktam. :D
8/9 anonim válasza:
Én nem. Ideges vagyok közben vagy feszült, és úgy nem megy :DD
9/9 anonim válasza:
Idézném Perlmuttert a Castle-ből: mért úgy is halott nem tök mindegy neki hogy mit csinálok felette???
Nekem tökmindegy mi megy én vagyok az aki Haláli hullák közben citromtortát zabál... én voltam előbb a tévé előtt nem a sorozatok én eszem mehet akár Dr. Csont akár Gyilkos elmék akár bostoni halottkémek de akár a Castle 04X02-ben végignéztem volna eredetiben ahogy szétvágják a hullát!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!