Mitől kenhető a margarin? Ha valamit mondasz, kérlek küldj hozzá linket is vagy bármit.
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 15:20
1/1 anonim válasza:
A Margarin növényi zsír aminek van emulgálódó tulajdonsága ami azt jelenti hogy keverésre felvesz vízet amivel egyenletesen összekeverhető és puhává kenhetővé teszi.A kenhető margarinban döntően víz van persze más anyag tej is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!