Az étkezési keményítő egészségtelenebb a lisztnél? Tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
(egy ismerős tanácsára kipróbáltam besamelt, sajtos tejfölös husit készíteni vele és hát nem csomós sokkal kényelmesebb, az íze is jó), de tartok tőle, hogy nem túl egészséges.2009. júl. 11. 21:06
1/2 anonim válasza:
Szia a barátnőm cukorbeteg és neki ezt ajánlották a nővérek kevesebb a szénhidrát tartalma ennyivel biztos hogy jobb.
2/2 anonim válasza:
Egyik sem egészségtelen,de a keményitő könnyebb.Különben a puddingporokat is keményítőből készítik,csa ízesítik valamivel.Én is habarást pl.csak keményítőből készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!