Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért fáj a gyomrom a Colától?

Miért fáj a gyomrom a Colától?

Figyelt kérdés

Amikor iszok mindig 2-3 vagy 4 nappal utána el kezd fájni,ég.Mitől?

előre is köszi a válaszokat és nem arra vagyok olyan válaszokra kíváncsi hogy akkor ne igyá bmeg!Köszönöm!

2009. júl. 11. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is fájni szokott tőle sokszor, de 2-3-4 nappal? Nem hiszem, hogy az a kólától lenne. Nekem az elkövetkezendő pár órában szokott fájni tőle a pocim. Szerintem a foszforsavtól lehet, vagy nem tudom.
2009. júl. 11. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem valami mástól fáj a hasad, nem a kólától. Addigra már rég nincs sehol a gyomrodban a kóla.
2009. júl. 11. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Mert undorító köolaj-származékokból készítik. Biztos láttad azt a videót évekkel ezelött, amikor is egy pohár cola-ba egy fogat tettek 24 órára..............Teljesen lebontotta! Gondolhatod, mit csinál a gyomrodban...::P Én már vagy 10 éve hanyagolom.....
2009. júl. 11. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Esetleg amiatt fájhat, hogy a szénsav kimarja a gyomrod, de csak 4 nap után érzed?! Az lehetetlen!!
2009. júl. 11. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
LEHET,, hogy refluxos vagy, és jön vissza a sav, de ezt nem csak kóla, hanem más szénsavas italok után is éreznéd.
2009. júl. 11. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
de 4 napig nem érez semmit?? És mondjuk elkezd fájni szerdán a hasad és az az első gondolatod, hogy na ez tuti attól van , h vasárnap kólát ittam!! :D Azért ez...
2009. júl. 11. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
A "szénsav" nincs különösebb hatással a szervezetre. A foszforsav viszont nagyon vészes. Az marja szét a fogakat, meg művel ilyesmi csodákat.
2009. júl. 11. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:

nem mindig de egyszer különösen emlékszem hogy kólát ittam és majd megőrültem annyira fájt a gyomrom... mellkasom mindenem.

aztán espumisantól elmult

2009. júl. 11. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha gyakran fáj a gyomrod, érdemes kivizsgáltatnod magad, én is nemrég voltam orvosnál emiatt, és kiderült, hogy bevérzések vannak a gyomromban. Mondjuk nekem rettenetesen fájt több mint egy hétig, annyira, hogy már aludni sem tudtam. Mindenesetre érdemes kerülnöd a savas dolgokat, ha érzékeny a gyomrod!
2009. júl. 11. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Érdemes ezt elolvasni, alul kóláról is szó esik. Pl. a rendőrség ezzel takarít fel Amerikában egy baleset után, stb.

[link]

Igen, fájhat ettől a gyomrod! Szokj le róla! Lightot se igyál, mert az meg édesítőszeres és mű, nem természetes!

2009. júl. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!