Miért van az hogy nagyon szomjas vagyok és bármenyit iszok akkorsem múlik el a szomjam?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 19:41
1/7 anonim válasza:
Cukorbetegek szoktak nagyon szomjasak lenni.
De ebben a melegben is előfordulhat ez, ha nagyon hideget iszol, és sokat, annál szomjasabb leszel, mert kiizzadod.
2/7 A kérdező kommentje:
hát jeges italokat iszok épp! akk csak azért? o.O
2012. júl. 8. 19:53
3/7 doboszoli válasza:
Végeztess egy éhgyomri vércukor mérést, hogy ezt a lehetőséget ki lehessen zárni.
4/7 anonim válasza:
Ne igyál cukros üdítőket, inkább töltsd a poharat félig csapmeleg vízzel, másik fele pedig hűtőben tárolt víz legyen, facsarj bele egy kevés citromlevet. Ez a kombó oltja a legjobban a szomjat ilyen nagy melegben.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ;)
2012. júl. 8. 20:55
6/7 anonim válasza:
Nem lehet h csak egyszerűen kiszáradtál mert nem ittál eleget az elmúlt napokban?? Nekem is volt már ilyen h nem ittam eleget aztán hiába ittam, szomjas maradtam. Nem csak nyáron. Mostanában oda szoktam figyelni h ne forduljon ez elő, mert útálatos egy érzés :P
7/7 anonim válasza:
Ne igyál nagyon hideget ilyen melegben, mert csak kiizzadod.
A legjobb valóban a kellemesen hűvös citromos víz. Én pl. szobahőmérsékletű vizet iszom, bár a hideget annyira nem is bírja a torkom. Így reggel megcsinálom a 1,5 l-s flakonba a citromos vizet és a pohárba teszek egy jégkockát, amikor iszom. Így kellemesen hideg lesz. Vagy pedig fele-fele arányban teszem a pohárba a szobahőmérsékletű és a hideg vizet.
Figyelj rá, hogy minden nap legalább 2-2,5 l vizet igyál meg és ne legyen jéghideg. Ha pár napon belül nem múlik ez a szomjúság-érzet menj el orvoshoz, vércukor mérésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!