Miért lett erős?
Figyelt kérdés
Vödrös savanyúságot csináltam, csak uborka van benne és erős lett. Miért?2012. júl. 7. 13:57
2/7 A kérdező kommentje:
Nem öreg, saját fóliánkból szedtem és aprókat.
2012. júl. 7. 14:17
4/7 anonim válasza:
Tartósítószert tettél bele? Mert ha igen, akkor ha egy kicsit több került bele, attól is érezheted erősnek. (akár szalicil, akár na-benzoát)
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megforrt picit ebben a melegegben? azt is csípősnek lehet érezni.
6/7 anonim válasza:
Érdekes, most hogy mondod: az én vödrös savanyúmban csak káposzta és sárgarépa volt, és az is erős lett. Akkor lehet, hogy mégiscsak a tartósítószer a ludas?
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Valóban elég sok tartósítószert kell beletenni, de így nem romlott még el soha.
2012. júl. 7. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!