Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lett erős?

Miért lett erős?

Figyelt kérdés
Vödrös savanyúságot csináltam, csak uborka van benne és erős lett. Miért?
2012. júl. 7. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy öreg volt az uborka
2012. júl. 7. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem öreg, saját fóliánkból szedtem és aprókat.
2012. júl. 7. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Permeteztétek?Ha igen,mivel?
2012. júl. 7. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Tartósítószert tettél bele? Mert ha igen, akkor ha egy kicsit több került bele, attól is érezheted erősnek. (akár szalicil, akár na-benzoát)
2012. júl. 7. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy megforrt picit ebben a melegegben? azt is csípősnek lehet érezni.
2012. júl. 7. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, most hogy mondod: az én vödrös savanyúmban csak káposzta és sárgarépa volt, és az is erős lett. Akkor lehet, hogy mégiscsak a tartósítószer a ludas?
2012. júl. 7. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Valóban elég sok tartósítószert kell beletenni, de így nem romlott még el soha.
2012. júl. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!