Ti milyen hűsítő italokat szoktatok csinálni nyáron?
Én csak limonádét rakok bele pár citrom karikát
és megy be a hűtőbe.
Limonádé mentával, és felvágva mehet bele: narancs,lime,málna, lehet variálni még sárgadinnyével,eperrel is. Mivel limonádé mehet bele nyugodtan sok jég is.
Ha alkoholos kell akkor meg lehet bolondítani egy kis martinivel.
Én mondjuk inkább az alkoholmentes dolgokat szeretem.
A legjobban a citromosvizet szeretem jól behűtve. Frissít, üdít és még egészséges is, hiszen csak víz+citrom.
Valamelyik nap amikor hazaértem egy pohár hideg vízbe tettem citromkarikát, pár csepp citromot és apróra tépett szárított citromfüvet. Nagyon jól esett, a citromfűt mondjuk nem éreztem sajnos. :D
A citromos víz egy alap, sok mindennel lehet bolondítani pl. málnával, barackkal, dinnyével stb.
Tegnap pedig turmixot csináltam egy kis tál málnát beletettem a turmixba, tettem hozzá egy csipet vaníliás cukrot, pár csepp citromlevet, egy kávéskanálnyi mézet és felöntöttem hideg vízzel. Összeturmixoltam, majd jéggel teli pohárba öntöttem. Nagyon finom volt.
Hát, én ilyesmiket iszom nyáron, ha pedig alkoholos italról van szó, mostanában a fröccs megy nálam nagyon. Mondjuk eleve is bor párti vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!