Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti milyen hűsítő italokat...

Ti milyen hűsítő italokat szoktatok csinálni nyáron?

Figyelt kérdés
Ilyen házi "koktél" félékre gondoltam :)
2012. júl. 6. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak limonádét rakok bele pár citrom karikát

és megy be a hűtőbe.

2012. júl. 6. 15:55
 2/10 A kérdező kommentje:
most én is ilyet csináltam, sok citromkarikával és rengeteg jéggel. este buli lesz nálunk, ha ugyanezt megcsinálom, csak mondjuk rakok bele vodkát? az milyen sztetek? összeillik a limonádé és a vodka?
2012. júl. 6. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Össze, főleg zöld citrommal finom és egy kis mentával, jól lesikálva vágd fel héjastul negyedekbe és úgy is tegyél bele, jól mutat és még finomabb is tőle.
2012. júl. 6. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mojito :)
2012. júl. 6. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bodza szörpöt jéggel és mentával. Ha buli lesz, rakj bele fehér rumot. Majdnem ugyanolyan mint a mojito, csak kap egy kis plusz bodzaízt.
2012. júl. 6. 16:38
 6/10 A kérdező kommentje:
az a baj h nem találtam sehol mentát :( se a sparban, se a tescoban. pedig mojitot akartam eredetileg csinálni.
2012. júl. 6. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Citromfű is jó lenne, bár mostanában azt sem láttam az üzletekben.
2012. júl. 6. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nekünk a kertbe van menta és onnan tépkedjük :D
2012. júl. 6. 19:07
 9/10 NagyonGonosz ***** válasza:
100%

Limonádé mentával, és felvágva mehet bele: narancs,lime,málna, lehet variálni még sárgadinnyével,eperrel is. Mivel limonádé mehet bele nyugodtan sok jég is.

Ha alkoholos kell akkor meg lehet bolondítani egy kis martinivel.

2012. júl. 7. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mondjuk inkább az alkoholmentes dolgokat szeretem.

A legjobban a citromosvizet szeretem jól behűtve. Frissít, üdít és még egészséges is, hiszen csak víz+citrom.

Valamelyik nap amikor hazaértem egy pohár hideg vízbe tettem citromkarikát, pár csepp citromot és apróra tépett szárított citromfüvet. Nagyon jól esett, a citromfűt mondjuk nem éreztem sajnos. :D

A citromos víz egy alap, sok mindennel lehet bolondítani pl. málnával, barackkal, dinnyével stb.

Tegnap pedig turmixot csináltam egy kis tál málnát beletettem a turmixba, tettem hozzá egy csipet vaníliás cukrot, pár csepp citromlevet, egy kávéskanálnyi mézet és felöntöttem hideg vízzel. Összeturmixoltam, majd jéggel teli pohárba öntöttem. Nagyon finom volt.

Hát, én ilyesmiket iszom nyáron, ha pedig alkoholos italról van szó, mostanában a fröccs megy nálam nagyon. Mondjuk eleve is bor párti vagyok. :)

2012. júl. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!