1/2 anonim válasza:
Ha az ízhatáson felül vizsgáljuk, akkor pl. azért, mert az A, D, E, K vitaminok zsírban oldódnak.
2/2 anonim válasza:
Elvileg MINDENFÉLE salátához kellene olajat, vagy valami más zsiradékot tenni, különben a virtaminok jó része nem tud felszivódni belölük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!