Volumass 35, jumbo, vagy brutal gainer?
Figyelt kérdés
Melyik lenne az ideális tömegnövelésre? Mivel a jumboval nem tudtam elérni szinte semmit, igen tudom az étkezés miatt lehet ezért is kérdezem mit érdemesebb szednem.2012. júl. 3. 13:15
1/3 anonim válasza:
Normális tömegnövelő étrend, heti minimum három kemény edzés, és megfelelő mennyiségű pihenés az alap. Hogy ezt mivel egészíted ki az igazából tök mindegy csak gyors felszívódású fehérje és szénhidrát keveréke legyen, amit edzés után mindig, és esetleg reggeli helyett is fogyaszthatsz.
Tudom ajánlani a "Sárga kapszula" nevezetű könyvet.
2/3 anonim válasza:
Nekem a Volumass 35 Pro vált be a legjobban, a Jumbo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Brutal Gainert még nem próbáltam.
3/3 anonim válasza:
A BiotechUSA-ba azt mondták, hogy a BRUTAL Gainer összetettebb, mint a volumass, a volumass meg jobb mint a jumbo, vagyis a legjobb a gainer. De ha megnézed mi van a gainerbe láthatod a glutamint, bcca-t, a kreatin összetételt én is ma vettem egy gainert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!