Melyik gyártótól vegyek konyhai robotgépet? Philips, Bosch, Moulinex, Kenwood?
Ez azt tudom, hogy a Moulinex húsdarálomat 17 év után egy apró alkatrész kopása miatt kellett kidobnom. Cserélte volna a márkaszerviz, de közben változtattak a gép felépítésén, s már nem volt nekik alkatrész. Az új is Moulinex, most 20 éves. Egyszer csúnyán leejtettem, ezért van az alján, a kábeltartó rekeszen egy kb. 1 cm-es repedés. Egyéb baja nincs. Tökéletesen működik.
Nekem ennyi elég ahhoz, hogy ragaszkodjam a márkához.
Ám meglehet más cégek termékei ugyanilyen jók, s ha anno Boscht vettem volna, most azt javasolnám.
Tizenéve van egy Bosch multifunkciós gép nálunk szolgálatban.
Csak dícsérni tudom.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
A Bosch MUM4655-össel szemeztem, de jelenleg az nekem drága (most kb. 34-35 ezerért kapni). Ezért gondoltam egy kicsit olcsóbbra, viszont elvesztem a gyártók ajánlatai között, ezért kértem segítséget. :-))
De lehet, hogy gyűjtögetek még rá, mert az tényleg komoly gép.
Ne vegyél gagyit, mert a drága az, ami használhatatlan, csak porosodik a kamrában.
Nálunk a Bosch mindig elöl van.
Inkább gyűjtögess még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!