Mit jelent ez a kifejezés a receptben?
2012. jún. 27. 12:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem azzal a sóval együtt törd össze a fokhagymát, amelyikkel besózod a husit, vagyis a sóval együtt vidd a husira a fokhagymát és annak az összezúzása során kijött levét is.
Magyarul: én ami sót előkészítenék a hús sózásához, annak fölötte zúznám össze a fokhagymát, akkor a leve rácsorog a sóra, majd a zúzott fogkahgymát is a sóval összekeverném, és csak utána sóznám a husit.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ^^
2012. jún. 27. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!