Ahol fűre lépni (plédet leteríteni) szabad!
Ahol van, (ha kell) tűzgyújtási lehetőség!
És az sem árt, ha van a közelben valami kulturált toalett, akár tisztálkodás (kézmosás) akár egyéb sürgős esetre!
:) Nagy városban, sokak által kedvelt tó mellett szeretnénk piknikezni.. sokan sétálnak, futnak, horgásznak ott.
Csak azért kérdeztem, mert nem igazán láttam még senkit piknikezni, úgy egyáltalán, és nem tudom, hogy erre van-e esetleg külön szabály vagy kijelölt területek. :) Remélem nincs. :) Maximum megkínáljuk egy kis muffinnal, akit zavar a dolog. :)
Nyugodtan!
Pecás közvetlen közelébe ne telepedjetek le, mert a hangos beszéd, nevetgélés stb. miatt valóban elmennek a halak, és azt egyetlen pecás sem fogja szó nélkül tűrni.
De ha ők ott ülnek a parton, tőlük egy kicsit távolabb már ti is elfértek! A fürdéssel viszont vigyázni kell, meg kell nézni, egyáltalán szabad-e?
Köszönöm. :)
Nem lennénk olyan közel a tóhoz, mert mi is nyugodtan "kettesben" szeretnénk lenni, meg a tó körül közvetlen futópálya van és kicsit zavaró lenne ha ott futkosnának mellettünk. Ez csak egy horgásztó, szóval fürdeni abszolút nem fogunk, csak kiülni, élvezni egymást meg az ételeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!