Mi volt a legkülönlegesebb fagyi, amit ettél?
Figyelt kérdés
hol etted?:) Budapesten melyik a kedvenc fagyizód?2012. jún. 13. 22:49
1/7 anonim válasza:
popcornos Szolnokon és mivel Pest rohadt messze van ide, ott még nem fagyiztam :D
2/7 anonim válasza:
Mákos fagyi. Balatonon ettem először.
3/7 anonim válasza:
Mozart ilyen rumos csokis
a cukormentes azt jelenti hogy répacukor helyett gyümölcs cukor van benne
4/7 anonim válasza:
A Gelateria La Gondola (Westend, Pólus) és a Haagen Dazs (Aréna) a kedvenceim. A Gondolában ettem legutóbb a legkülönlegesebbet: Spirulina algás fagyit. Azért a görögdinnyéjük jóval finomabb :)
De a Jégbüfében láttam múltkor uborkasaláta (IGEN! UBORKASALÁTA!!!) ízűt is. Na, tőlem az ott is marad :)
5/7 anonim válasza:
Az ubisali ízű vajon fokhagymás volt???? :D
Komoly.. Bocs az off-ért!
Én eddig nem ettem különleges ízűt, de a tv-ben láttam libamájasat.. az se lehet semmi.. :))
7/7 anonim válasza:
Miért minden Budapest központú? Egyébként mentás fagyit Győrben, túrósat Gyulán a Kézműves Cukrászdában, matcha fagyit Londonban a Japan Centre-ben és levendulásat Cipruson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!