1/5 anonim válasza:
alma
sárgabarack
fekete áfonya
sárgadinnye
tőzegáfonya
datolya
füge
egres
szőlő
kiwi
mango
szeder
kopasz barack (nektarin)
narancs
papaya
őszibarack
körte
ananász
szilva
málna
ribizli
eper
cseresznye
mandarin
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek nem lugosító hatásuak?
2012. jún. 11. 11:25
3/5 anonim válasza:
Tudtommal a gyümölcsök nagy része savasít.
4/5 anonim válasza:
Az egész lúgosítás-savaítás átverés. A szervezet ph értéke állandó, csak súlyos betegség HATÁSÁRA változik meg (pl. rák). Tehát nem a savasodástól betegszel meg. Ha meg tudnak gyógyítani, magától visszaáll a normál ph.
A "lúgosítástól" pedig nem azért lehet fogyni, mert a lúgosítás fogyaszt, hanem azért, mert az alacsony kalóriatartalmú ételekre (amikről azt mondjuk, "nem hízlalnak") ráfogják, hogy lúgosítanak, a magas kalóriatartalmú, egészségtelen, "hízlaló" ételekre pedig azt, hogy savasít.
5/5 doboszoli válasza:
Utolsó válaszoló!
Respect! Egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!