Tom Benko kérdése:
Két és fél főnek 1,5 kg krumpli és 1,3 kg csirkecomb kevés?
Figyelt kérdés
Fiam 2,25 éves, feleségemmel és vele együtt ennyit ettünk most ebédre, de még éhesek vagyunk.2012. jún. 9. 12:31
11/15 anonim válasza:
Egy evésre elvileg elégnek kellene lennie. Ez kb. 4 db normál méretű, egész csirkecombot jelent.
12/15 A kérdező kommentje:
A mennyiséget én vettem, úgyhogy tudom. Ez 8 csirkecomb egyébként, és legtöbbször kb. ennyit eszünk, ellenben csak ebéd meg vacsora van. Reggelizni az utóbbi 30 évben nem volt időm, leszoktam róla, úgyhogy mostanra a család is. Köztes étkezések a munka jellege miatt kiesnek a felnőtteknél, Gergő meg a bölcsiben megtartja.
2012. jún. 10. 11:56
13/15 anonim válasza:
Végül is, ha jobban belegondolok, a csirke fele csont, tehát a 600g hasznos tömegből a gyerek megeszik 50-et, a feleség 200-at...akkor...
..akkor...
az a 450g hús még mindig rohadt sok... :)
főleg a krumplival!
14/15 anonim válasza:
20-25 dkg burgonyát szoktak számolni 1 főre.
15/15 anonim válasza:
A csirkecombnak közel sem csont a fele, maximum az egynegyede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!