Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Holtalálok olcsó és jó paníroz...

Holtalálok olcsó és jó panírozott halrudat?

Figyelt kérdés
a "menő" márkák baromi drágák. Múltkor vettem auchanban egy olcsóbbat, de annak inkább zöldségpástátom íze volt, mint hal. Kérlek ha tudtok írjatok, h milyen jók vannak, mert imádom ezt a fajta halat de 4-500ft-ot nem akarok kiadni egy dobozért
2009. júl. 2. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Én régen a Lidlben vettem, nem volt drága viszont amikor sütöttem teljesen szétmállott, de lehet hogy csak én voltam béna :D Az ízére már nem emlékszem mert rég nem eszek ilyen jellegű dolgokat, de nem lehetett nagyon rossz, mert sokat megettem belőle :D
2009. júl. 2. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Én utálom a halat, meg a halrudacskát, de tegnap vettem egyet a Tesco-ban, és marha jó volt! És ezt olyan mondja, aki évente max. 1-szer vetemedik ilyesmire... :D

A márkáját sajna nem tudom megmondani (valami ismeretlen), de biztosan megtalálod: világoskék doboza van, 15 db van egy dobozban, kb. 400-450 gramm, és ha jól emlékszem olyan 450 Ft volt.

2009. júl. 2. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
spar-ba van jó. de nemtom a nevét.
2009. júl. 2. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia igen spar os jó kék doboza van és egy mentőőv van rajta fehér piros csikos 199 ft.A pennybe nagyon finom tiszta filé szin husi...500 gr os és 300 vaalmennyi ft de agyon finom mivel filé egyben marad ugyan olyan mint az iglo..Zacskóba van nem dobozba kék zacsiba a halaknál a mélyhűtőbe.A pennyset nagyon tudom ajánlani de a sparos is isteni!
2009. júl. 2. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
A legeslegfinomabb a CBA márkájú, mi mindig ilyet veszünk és imádjuk. Ízletes, jó állagú, olcsó.
2009. júl. 2. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. a pennyset és a cba-sat kipróbálom, azok vannak itt a közelben:-)
2009. júl. 2. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A CBA-s tényleg jó :)
2009. júl. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!