Finom a Tescos kakaópor?
Figyelt kérdés
Ma a kakaóporokat pakoltam Tescoban, eléggé megkívántam, viszont a Nesquik elég drága. :(2012. jún. 7. 18:45
1/8 Phoney válasza:
A nesquik alapján az instantra gondolsz, nem az igazira. Évek óta nem kóstoltam, de akkor borzalmas volt.
2/8 anonim válasza:
Egyszer vettem Tesco-s kakaóport. Utána kaptunk egy Nesquik -et, hát mit ne mondjak, nem lehet összehasonlítani. Én általában figyelek az árakra, és ha kicsit olcsóbb, de jó minőségű, akkor megveszem. Így gondolkodtam a kakaó porral is. Nem akart feloldódni a Tesco-s, és sokkal több kellett belőle, mint a Nesquik-ből. Akkor egyszer vettem, azóta inkább kiadok több pénzt érte, de jó, finom kakaót iszom. Van, amikor érdemes kifizetni a több pénzt a jóért. Remélem, hogy segítettem.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem kísérletezem vele. :) Van 1-2 dolog, ami egész jó, ahhoz képest, hogy Tescos, de úgy tűnik, hogy a kakaópor nem tartozik közéjük!
Köszi a válaszokat! :)
2012. jún. 7. 19:22
4/8 anonim válasza:
Lidliset vegyéél, egy hatalmas nagy sárga doboz:D
5/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az finom? :)
Milyen kiszerelésben és milyen árban van, nem tudod véletlenül fejből? :D
2012. jún. 7. 21:39
6/8 anonim válasza:
Szerintem amire gondol az utolsó, az a 'Goody Cao' nevű kakaó, nagy sárga, lekerekített szélű doboz, a dobozon pedig egy majom iszik kakaót egy függőágyban! Azt hiszem ez pont a Lidl-ben kapható.
Én is ittam olyat, szerintem nem rossz, sőt... Bár igaz, hogy régen ittam már. :-)Ha jól emlékszem, nekem kb 4-5 kanál kakaópor kellett a tejhez és úgy volt fincsi :-)
A Tesco-s kakaó pedig nem ízlett nekem :-/
7/8 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb megyek a Lidlbe, megnézem!
Köszi neked is :)
2012. jún. 9. 18:50
8/8 anonim válasza:
Én a Tescosat nem kóstoltam még, de nemhiszem,hogy jó lenne,a Nesquik az finom, a Goody Cao is ízletes, bát nekem a Nesquik a favorit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!