Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A nők miért ragaszkodnak az...

A nők miért ragaszkodnak az ócska, régi fakanalakhoz és miért hagyják benne mindig a fővő ételben?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Megszokás,jobb fogni :)


Nem hagyom benne mindig,csak ha kis lángon fő,egyébként a tetején átteszem a lábasnak.

2012. jún. 5. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok.Nem használok fakanalat és főként nem főzöm bele a levesbe.Rendes leveseskanállal kavarom az ételt,vagy kiszedővel, de azt sem szoktam benne hagyni.
2012. jún. 5. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet általánosítani! Sosem hagyom benne a kajában,kiteszek egy kistányért, és azon sorakoznak a fakanalak főzés közben.

A régieket pedig utálom, rendszeresen cserélem inkább őket,de fekete ne legyen nekem!

2012. jún. 5. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem hagyom benne, mindig készítek oda egy kistányért, és a különböző ételek főző-kanalai azon sorakoznak.

:D

Édesanyám azt mondta, ő kipróbálta, hiába hagyja benne a kajában a kanalat, az az életben nem fog megfőni. Ezért kár is erőlködni, én hiszek neki! :)))

2012. jún. 5. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Attól lesz jobb ízű, házias az étel, ami utánozhatatlan!
2012. jún. 5. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a régi fakanalakat. Valahogy jobban kézre állnak.Benne meg nem szoktam hagyni a fővő ételben, van fakanál tartóm, amire ráteszem.
2012. jún. 5. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a lábas fülére fektetem a fakanalat, vagy kistányérra. Azért használom a régueket, mert azok már be lettek járatva :)
2012. jún. 5. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
én kivétel vagyok akkor,én újakat veszek mindig,mert kurkumától,sárfánytól elszíneződik a fakanál és nem szép! Valamint vettem fakanáltartót így főzés közbe oda rakom a fakanalat:) Előtte míg nem volt mindig tányérra raktam:)
2012. jún. 5. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért kistányérra rakom és nem a főzőlábas szélére, mert így a lábas széle tiszta marad, a fakanál nyeléről a kaja nem ragad oda.
2012. jún. 5. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

-Ami régi, nem mindig ócska...

-Nem fogok mindig újat venni, ha nem muszáj. Jobban kézre áll a régi...

-Fővő ételben nem hagyom benne, csak abban az egy esetben, ha széles a lábos, és éppen csak kisebb fedő van kéznél. Tehát tartja a fedőt. Bár ezt is inkább úgy szoktam, hogy a lábos tetejére rakom a fakanalat, és arra támasztom a fedőt. Csak ez a sietségben néha beleesik, néha útban van... Szóval azért főni ritkán fő...

-Azon kívül, hogy külön fakanalat használok az édes ételekhez és külön a sósakhoz, még mosogatni is szoktam alaposan, tehát nem fő bele semmi...

-Fakanalat eleve jobb használni mint fémet, vagy mérgező műanyagot. A fakanál nem karcolja meg az edények alját...

2012. jún. 5. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!