A nők miért ragaszkodnak az ócska, régi fakanalakhoz és miért hagyják benne mindig a fővő ételben?
Megszokás,jobb fogni :)
Nem hagyom benne mindig,csak ha kis lángon fő,egyébként a tetején átteszem a lábasnak.
Nem lehet általánosítani! Sosem hagyom benne a kajában,kiteszek egy kistányért, és azon sorakoznak a fakanalak főzés közben.
A régieket pedig utálom, rendszeresen cserélem inkább őket,de fekete ne legyen nekem!
Nem hagyom benne, mindig készítek oda egy kistányért, és a különböző ételek főző-kanalai azon sorakoznak.
:D
Édesanyám azt mondta, ő kipróbálta, hiába hagyja benne a kajában a kanalat, az az életben nem fog megfőni. Ezért kár is erőlködni, én hiszek neki! :)))
-Ami régi, nem mindig ócska...
-Nem fogok mindig újat venni, ha nem muszáj. Jobban kézre áll a régi...
-Fővő ételben nem hagyom benne, csak abban az egy esetben, ha széles a lábos, és éppen csak kisebb fedő van kéznél. Tehát tartja a fedőt. Bár ezt is inkább úgy szoktam, hogy a lábos tetejére rakom a fakanalat, és arra támasztom a fedőt. Csak ez a sietségben néha beleesik, néha útban van... Szóval azért főni ritkán fő...
-Azon kívül, hogy külön fakanalat használok az édes ételekhez és külön a sósakhoz, még mosogatni is szoktam alaposan, tehát nem fő bele semmi...
-Fakanalat eleve jobb használni mint fémet, vagy mérgező műanyagot. A fakanál nem karcolja meg az edények alját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!