Mi a különbség az indukciós és az elektromos főzőlap között?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:35
11/14 anonim válasza:
Nos nekünk volt mind a kettö! Az elektromos elég életveszélyes föleg ha nem mai darab mert hamar kiég az benne és ha ugyfelejted elég fájdalmas tud lenni ha hozzáérsz mig az indukcios a mágneseség alapján müködik és mivel modernebb a cuc ha leveszed rola az edényt akkor fél percen belül magátol lekapcsol! legalábbis a mienk. Ahogy a többiek mondták csak fém edények jok hozzá lásd rozsdamentes acél vagy sima bádog csak az a lényeg hogy mágnesezhető legyen!
12/14 anonim válasza:
A legtöbb lábas,fazék alján felsorolják piktogrammon,hogy milyen tűzhelyhez használható és pont az indukciós az,amihez nem jó bármelyik.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, látom többségnek bejön!
Vannak WMF-es meg Tupperos főzőedényeim, azok jók, nyilván a zománcot 90 évesek nem! :-)
További jó főzőcskézést mindenkinek!
2012. jún. 1. 21:52
14/14 anonim válasza:
lehet hogy ostabán fog hangzani a kérdés, de mely edény fog hamarabb fel melegiteni a vizet, egy elektromos főzőlap vagy egy indukcios főzőlap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!