Ismertek valami finom kaját, italt fogkrémből?
Imádom a fogkrémet, naponta 3 fogkefényit is megeszek.
Próbáltam finomabbá tenni palacsintában, colában, pírítóson. Ezeken nem volt finom.
Megmeleítettem mikróban, túrhető íze volt. Eddig nyersen a legfinomabb. Nincs valami finom recept belőle? Vagy egyem tovább nyersen?
kétszer olvastam el a kérdésed, míg rájöttem h frankón az a kérdés amit olvastam.
Szóval én azt ajánlom hogy chili paprikát keverd össze a mentolos fogkrémmel, és ezt a szóssszal öntsd le a sült csirkecombot.
Fogkrémből lehet mojitót csinálni :D A mentát fogkrémre lecseréled. Bővebben itt:
Egészségedre!
Már miért lenne vicc ez a kérdés?Én is szeretem a fogkrémet a kajában.Általában Colgate white-ot teszek a hotdogba mustár helyett,nyáron pedig bekenem a hajamat vele,kiváló hűsítő hatású.A férjem pedig a Botond 10 W-40-re esküszik,ő még rám is azt keni ha maszíroz.Azt mondja ha a Zetornak jó,akkor jó nekem is.
Kata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!